Kategorie

Zvolte jazyk

Jazyková úroveň (více o úrovních »)

Místo kurzu

 
Hodnocení studentů 4.7/5 Podrobně (93.89%)

Hodnocení studentů / Výsledky

Hodnocení studentů

Po absolvování kurzu jsem spokojený se svým jazykovým progresem   85.99 % 4.3/5
Odpovídá poměr „cena - jazykový přínos“ konečnému výsledku   89.22 % 4.5/5
V kurzu mám dostatek prostoru mluvit cizím jazykem a procvičovat konverzaci   93.77 % 4.7/5
Vyhovovala mi originální Metoda zrychleného učení   88.86 % 4.4/5

Celková spokojenost s kurzem   93.89 % 4.7/5

Absolvovali jste u nás kurz a chcete přidat hodnocení? Ohodnoťte vaši spokojenost s průběhem kurzu

Vaše hodnocení kurzu

<< nejnovější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 nejstarší >>

Jana V.

Izi je skvělá - obdivuji ji, kde bere energii a optimismus ráno,v poledne, večer, o víkendu, v pracovních dnech....tato práce není jednoduchá, stojí mnoho sil! Největší bohatství každé firmy je v lidech - buďte ráda, že ji máte:-)

16.01.2019 | Telefonická výuka, spokojenost 5/5

Jana Vojáčková

super:-)

27.11.2018 | TÝDENNÍ jazykové kurzy, Jazyk Angličtina, spokojenost 0/5

Haltmarová Jana

Skvělá lektorka, dobrý kolektiv, způsob výuky mi vyhovoval.

29.10.2018 | TÝDENNÍ jazykové kurzy, Jazyk Angličtina, spokojenost 4.6/5

Jana Hořelková

Kurz němčiny byl intenzivní, pestrý, poslech, video, hudba, čtení, konverzace, hra. Pro mne naprosto vyhovující. Lektorka němčiny byla úžasná. Hodnotím velmi pozitivně.

05.10.2018 | TÝDENNÍ jazykové kurzy, Jazyk Němčina, spokojenost 4.6/5

Jana Kudělová

Estrella Sorprendida Perfecto y Amable Girar las Nubes (Ovejas) Luz A LUNES ¡Muchas gracias!

03.09.2018 | Jazykové kurzy pro VEŘEJNOST, Jazyk Španělština, spokojenost 4.2/5

Ptáčková P.

Dobrý den!Chtěla bych touto formou poděkovat paní Marušákové a jejímu týmu za bezvadný tábor v Zálužné.Už dnes vím,že i příští rok se budeme hlásit.Syn byl nadšen a mluví jen o paní Broni jak je skvělá!!!Přeji mnoho pracovních úspěchů a v lednu se hlásíme na tábor 2019 !!!! Děkuji Ptáčková.

03.09.2018 | Anglický jazykový tábor, Jazyk Angličtina, spokojenost 5/5

Aleš Novák

učitelka výborná, student slabší

11.07.2018 | TÝDENNÍ jazykové kurzy, Jazyk Angličtina, spokojenost 3.8/5

Jarošovská Keramika s.r.o (Jihotvar Keramika)

Kurz byl naprosto úžasný a pro mě velice přínosný. Jana Trávníčková je vynikajicí lektorka a děla svou práci na profesionální úrovni. Je to nejen skvělá lektorka, ale i úžasný člověk s velkým srdcem. V září se budu těšit na pokračovací kurz s Abecedou a Janou Trávničkovou. bye see you Dagmar Doležalová

02.07.2018 | TÝDENNÍ jazykové kurzy, Jazyk Angličtina, spokojenost 4.8/5

Lucie Fialková

Tento kurz byl pro mne velikým přínosem, skvělá organizace a speciální díky patří úžasné lektorce Janě Trávníčkové, se kterou se doufám ještě někdy setkám. Měli jsme dobrou partu, tak doufám, že se na dalším kurzu uvidíme :)

22.05.2018 | TÝDENNÍ jazykové kurzy, Jazyk Angličtina, spokojenost 5/5

Soňa Roučková

Moc děkuji sl. Pavlínce za její profesionální přístup ke studentům, vysoce hodnotím její naprostou připravenost a trpělivost. Vynikající lektorka a osoba v jednom. Moc především jí a abecedě děkuji - za probuzení motivace, podpory a přístupu k jazyku. Soňa

21.05.2018 | TÝDENNÍ jazykové kurzy, Jazyk Španělština, spokojenost 4.8/5

<< nejnovější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 nejstarší >>

 

 

  abeceda - fotogalerie abeceda - video
Fotogalerie   |   Videa   |   Youtube kanál
 
Vyzkoušejte si vstupní jazykový test k zařazení do jedné z osmi nabízených jazykových úrovní.

 
Máte otázky nebo se chcete na něco zeptat sami? Zde přinášíme otázky a odpovědi pro Váš snadnější jazykový přehled.
 
Zde naleznete hodnocení a komentáře našich studentů kteří se zůčastnili jazykové výuky v rámci týdenních kurzů, kurzů pro veřejnost, firemní kurzů nebo individuální výuky.
Jazyková škola ABECEDA - specialista na intenzivní jazykové kurzy | Kurzy angličtiny, firemní kurzy, Angličtina pro děti, překlady a tlumočení Úvod | Nahoru

© 2010 - 2018 Infocity hosting & B7 design - webdesign studio Ostrava
Ochrana osobních údajů | Kontakty